Calmanax® > Wat Calmanax® doet

Calmanax® ondersteunt drie belangrijke gebieden die te maken hebben met je stemming en biedt zo een complete ondersteuning

treatments-doll-fatigue-nl

Veel voorkomende verschijnselen

Vermoeidheid², verminderde energie²

1. Fysiek

Calmanax ondersteunt het energieniveau en helpt vermoeidheid verminderen. Daarnaast draagt het bij aan een normale spierfunctie.

Calmanax®, helpt de spierfunctie te ondersteunen², vermoeidheid te verminderen² en het energiemetabolisme te ondersteunen³.

treatments-doll-depressed-nl

Veel voorkomende verschijnselen

Stemmingswisselingen¹, concentratie en aandacht³

2. Cognitief

Tijdens emotionele periodes en neerslachtige momenten kunnen concentratie en aandacht wellicht wat ondersteuning gebruiken. Ook kan het zijn dat je gevoelens van stress ervaart. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten, kan Calmanax® helpen om de cognitieve functie te behouden¹.

treatments-doll-depressed-nl-2

Veel voorkomende verschijnselen

Sombere/neerslachtige gevoelens, innerlijke onrust

3. Emotioneel

Sombere en gejaagde gevoelens kunnen voorkomen tijdens emotionele periodes en neerslachtige momenten. Saffraan-extract, een van de ingrediënten in Calmanax®, fungeert als een belangrijk stemmingsondersteunend element. Het helpt een positieve stemming en emotioneel evenwicht te behouden en draagt bij aan ontspanning. Daarnaast is Calmanax® goed voor de gemoedstoestand en een goede geestelijke balans².

header-mood-nl@x2

Geadviseerd wordt om Calmanax® minimaal 4 tot 6 weken te blijven gebruiken.

Ontdek onze
formule met nutri-complex

De ingrediënten

Hoe je gemoedstoestand werkt

Gemoedstoestand